Ponudba

Najboljše za vas

Različni ljudje, različne želje, različna ponudba… Vse na enem mestu! Naš navdih ste vi in naš cilj je ustvariti ponudbo, ki bo ustregla potrebam prav vsakega obiskovalca naše trgovine Nmoda.
Bodite čudoviti

Oblačila in obutev

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, našo ponudbo redno širimo in nadgrajujemo na podlagi vaših želja. Skrbno izbiramo ponudnike in proizvajalce oblačil ter obutve. Pri nas lahko oblečemo prav vsakega, ne glede na starost in postavo. Na voljo tudi športna in lovska oblačila. Lahko se pohvalimo s sodelovanjem s podjetji, kot so Kopitarna Sevnica, Planika in Pinewood.
Popolnost & privlačnost

Kozmetika

Prisegamo na kvalitetno kozmetiko, ki je cenovno dostopna vsem damam. V naši trgovini imate na voljo vse od lakov, senčil, maskar, eyeliner-jev in še veliko več. Izdelke v svoji ponudbi skrbno izberemo in jo redno dopolnjujemo.
Toplina vašega doma

Hišni tekstil

Za toplino in udobje vašega doma poskrbimo s široko ponudbo hišnega tekstila. Svojo kuhinjo obogatite z novimi kuhinjskimi krpami, v kopalnico pa pripeljite mehkobo in vpojnost novih brisač različnih velikosti in barv.
Modni dodatki

Galanterija

Modni dodatki, s katerimi boste zasijali! Čudovite torbice in modni nahrbtniki, za ličila in potovanja pa izberite prikupne toaletne torbice. Prav tako boste pri nas našli kvalitetne usnjene pasove, s katerim boste dopolnili svoj izjemni videz!
Veselje & igra

Igrače

Kupujete darilo ali pa želite svojega malčka le presenetiti z novo igračo? Potem je naša trgovina pravo mesto. Ponujamo igrače, izdelane iz kakovostnih materialov za njihov razvoj in zabavo. Na voljo tudi različni darilni paketi, nad katerimi bodo otroci enostavno navdušeni!
Ustvarjajmo skupaj

Za ročna dela

Ste oseba, ki rada ustvarja? Potem ste na pravem mestu, saj ponujamo vse kar potrebujete za različna ročna dela. Na voljo velika izbira sukancev za pletenje, volne in vseh potrebnih šiviljskih pripomočkov za ustvarjanje čudovitih izdelkov!